top of page

Access Bars® 

De Bars methode van Access Consciousness is een magische toevoeging aan de ontspanning van het lijf en vooral het hoofd. Het geeft ruimte in het hoofd en houdt je dichtbij jezelf, waardoor je makkelijker kan kiezen wat klopt voor jou. Het is een waardevolle toevoeging voor alle kinderen, ouders, leerkrachten en iedereen die kiest voor een leven met meer gemak en plezier. 

1af45975-125c-4ac0-ad7a-7c124e37c053.jpg

Bars® behandeling

Deze hands-on methode zorgt voor meer rust in je hoofd. Door de 32 punten aan te raken, ontlaadt het lichaam zich, waardoor het zich ontspant. Een heerlijke behandeling, een cadeautje voor jezelf.

Practicioner: Lisa Joosten

Duur sessie: 1 - 1,5u

Investering: €120

BarsLisaJoosten.jpg

Bars® class

De Bars® class is een officiële class van Access Consciousness. Je leert tijdens de dag deze eerste basistools, waarna je zelf sessies mag geven. Als gecertificeerd facilitator begeleidt Lisa je bij het geven van deze behandeling en krijg je in alle rust het proces onder de knie.

Facilitator: Lisa Joosten

Locatie: omgeving Breda

Duur: 1 hele dag

Investering: €300 

BarsKidsBreda.jpg

Bars® & kids

Je bent nooit te jong om je Bars te laten runnen én om te leren ze te geven. Is je kind vaak overprikkeld in de klas of na een dag op school? Heeft je tiener een vol hoofd na al die uren huiswerk? Het regelmatig runnen van Bars bij kinderen laat hen beter slapen, zorgt voor minder of korter durende tantrums en zorgt bovenal voor blijere en zich beter voelende kinderen. Bovendien leren kinderen de Bars-tools met veel gemak toepassen. Zo geeft elke dag een mooie gelegenheid om uit te wisselen. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Bars class

Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen met een ouder.

Kinderen van 16 en 17 jaar investeren €150

"Ik moet zeggen dat ik me super voel!!! Ervaar serieus meer ruimte zonder hier heel bewust mee bezig te zijn."
bottom of page