top of page
0F6D1B5A-BED4-438E-9247-DCAAC34F5FA2.jpe
Liefde voor onderwijs

Met veel plezier heb ik ruim vijf jaar gewerkt in het voortgezet speciaal onderwijs, cluster 4. De eerste drie jaar in de klas, de laatste twee jaar in speciale klassen waarbij onderwijs en zorg gecombineerd werd. Daarbij heb ik klassen opgestart voor jongeren die om verschillende redenen uitvallen. Ik heb hen ondersteund bij het terugkeren naar hun school van herkomst, een prachtig proces om te mogen volgen. Vanaf augustus 2021 heb ik het voorrecht bij te mogen dragen aan een prachtig initiatief in Tilburg: de Taalschool. Binnen een reguliere basisschool  vormt de taalgroep een warm nest waar nieuwkomers uit alle regio's in rust en veiligheid welkom worden geheten, om uiteindelijk binnen de school of zo nodig daarbuiten uit te kunnen vliegen.

Over Lisa
Verbinder

Ik sla graag bruggen; terug naar jezelf, tussen jou en anderen en met elkaar. Door jezelf en de ander beter te begrijpen, ontstaat vaak een prettige sfeer om in te werken, is het mogelijk om optimaal te leren van en met elkaar. Bovendien kunnen de mooiste creaties ontstaan, wanneer je je eigen kracht met die van de ander verbindt.

Follow your bliss

Ik zie met gemak ieders potentieel. Vaak zie ik mensen echter blokkeren. Door te achterhalen wat jou belemmert, krijg je ruimte om vrij te kiezen en opnieuw te zien wat jou zo uniek maakt. Ik ondersteun je graag bij het vrijbanen van jouw pad naar jouw potentie. 

Studies & werkervaringen

Van Rechtsgeleerdheid naar een Master (S)EN. Nieuwe inzichten verwerven, zelf nieuwe inzichten creëren; ik vind leren heerlijk! Leren uit boeken, van anderen, door te doen of juist door even stil te staan en te luisteren. 

Opleidingen:

* Drs./M.A.- law, administration & management (Universiteit Utrecht)

*MEd - specialization Behavior (HZ - University of applied science )

*BEd - Primary Education (Avans Hogeschool Breda)

Overige gerelateerde opleidingen:

*Access Bars facilitator (Access Consciousness)

*Access Bars Energetic Facelift Practicioner (Access Consciousness)

*Pragmatic Psychology Practioner (Access Consciousness)

*X-men: dissabilities or abilities (Access Consciousness)

bottom of page